Despre Noi

Suntem o echipă experimentată, pregătită să lucreze pentru Dvs. în condiții accesibile, respectând în același timp cerințele calitative și termenele de realizare care se impun. Sperăm că putem veni în întâmpinarea necesităților companiei/ONG*-ului pe care îl reprezentați, și suntem deschiși la orice formă de colaborare care ar servi interesele Dvs.

Putem realiza orice proiect de graphic design / DTP: creație de sigle și layout-uri, machetare pentru diverse tipărituri (manuale, cărți, cataloage, broșuri, pliante, flyere, postere, mape etc.). Putem produce orice v-ar ajuta în promovarea afacerii Dvs.: tipar offset și digital (manuale, cărți, cataloage, broșuri, pliante, flyere, postere,  mape etc.), semnalistică outdoor și indoor (bannere, rollup-uri, firme luminoase, panouri informative).

Green Steps vă oferă soluții originale pentru promovarea imaginii, serviciilor și produselor companiilor sau ONG*-urilor. La baza oricărui proiect pe care îl derulăm stau câteva principii simple: responsabilitate, calitate, creativitate, comunicare.

Cu considerație,
Echipa Green Steps


* Un segment aparte îl reprezintă organizațiile non-guvernamentale pentru care acordăm oferte speciale de preț și anumite facilități.